Grand Hotel Bohemia

Centralt, modernt och med gedigen historia

boka hotell i PragDetta centrala, femstjärniga hotell, med 78 fulländade lyxrum, erbjuder Pragbesökaren en oförglömlig upplevelse i denna hänförande stad. Hotell Bohemia ligger i en 1920-talsbyggnad i Prags historiska hjärta vilket bidrar till en känsla av gammeldags glamour och charm, samtidigt som inredningen är av allra senaste design. Rakt utanför dörren har man nära gångavstånd till sevärdheter som Karlsbron, det gamla stadstorget, den astronomiska klockan och de judiska kvarteren Josefov.

Elegant inredning

boka hotell i PragRummen på Grand Hotel Bohemia är inredda med rustika möblemang i mörka nyanser, med kontrasterande textilier i ljusa färger. Känslan man får av denna kombination är att man befinner sig i total lyx. Alla besökare får tillgång till luftkonditionering, gratis internetuppkoppling, TV, värdeskåp, minibar, telefon och möjligheter att tillaga eget kaffe och te.

Äta och drick på hotellets restaurang och bar

Blir man hungrig eller törstig, eller kanske bara sugen på något gott, så kan man utnyttja hotellets eleganta gourmetrestaurang Franz Josef, eller Café Bar som bjuder på såväl fantastiska drycker som en gemytlig atmosfär.

Klicka här för att se mer hotell i Prag.