Hotel Kings Court

Bo som en kunglighet

boka hotell i PragHotell Kings Court ligger på det republikanska torget i Prags hjärta. Läget blir inte bättre än såhär om man är ute efter ett hotell som ger närhet till alla de stora sevärdheterna och shoppingstråken. Palladium, som är Prags bästa shoppingcentrum, ligger rakt över gatan.

Som ett av Prags främsta hotell lägger Kings Court stor vikt vid att erbjuda sina gäster bästa tänkbara service och högsta möjliga kvalitet. Detta gör att man känner sig som inget mindre än en kunglighet själv när man spenderar sin Pragvistelse här.

Sällsynt sköna sängar

hotell pragI rummen på Kings Court finner man, utöver allmänt hög komfort och elegant inredning i form av originella möbler och påkostade tapeter, sängar som inte är av denna värld. Lägger man sig ner i dessa sängar är risken överhängande att man inte tar sig upp igen på en bra stund. Madrasserna är specialbeställda från märket CARDO och är av sällsynt hög kvalitet.

SPA

På Kings Court finns givetvis ett SPA, allt för att göra vistelsen så fulländad som möjligt. SPA:et är en oas i stadsbruset, en plats där man får skämma bort sig själv med välgörande behandlingar, eller meditera i någon av de rogivande poolerna.

Klicka här för att se mer hotell i Prag.