Metamorphis Excellent

Gemytligt hotell mitt i Prag

boka hotell i PragHotell Metamorphis ligger i centrala Prag, bara ett stenkast från det gamla stadstorget. Det är ett fyrstjärnigt hotell med superbt utgångsläge för Pragentusiasten som vill ha nära till såväl shopping som sevärdheter. Hotellet erbjuder rymliga rum med hemtrevlig känsla, möjlighet till konferenser och evenemang, parkeringsplats för bilburna gäster, restaurang med mysig uteservering om sommaren och stämningsfull gotisk källarservering om vintern, ett ölspa, samt en generöst tilltagen frukostbuffé.

Känns som hemma

hotell pragMetamorphis är ett litet och trevligt hotell med 26 rymliga rum som har högt i tak och totalt sett 70 sängplatser. Vissa rum är sammankopplade vilket underlättar för familjer eller större grupper som är på resande fot. I alla rum ingår bekvämligheter som väl tilltagna badrum med dusch, hårtork och bidé; gratis Wi-Fi; garderob och spegel; skrivbord med telefon; minibar; värdeskåp och luftkonditionering. Inget saknas här och känslan av att vara hemma, trots att man är borta, är påtaglig, stämningen är så varm och harmonisk.

Ölspa

I hotellets ölspa får man dels genomgå ölbaserade kroppsbehandlingar och dels dricka hur mycket öl man önskar. Att man lämnar denna unika spaupplevelse mjuk till både kropp och sinne är givet.

Klicka här för att se mer hotell i Prag.